Drop us a line...

Send Message

Izdelava spletne strani

Prodajno usmerjene spletne strani z modernim designom, ki se prilagajajo mobilnim napravam.

Izdelava spletne strani je proces, ki vključuje vaše želje, cilje in poslovno strategijo ter naše znanje, svetovanje in izvedbo. Skrbno načrtovanje in oblikovanje spletne strani je ključno za kreiranje prepoznavnosti vaše blagovne znamke, dejavnosti in podjetja širšemu krogu potrošnikov. Profesionalna spletna predstavitev vašega podjetja vam lahko prinese več prodaje in več povpraševanja.

dinamične spletne strani

Izdelava spletne strani po vaših željah

Danes potrošniki informacije o izdelkih ali storitvah, iščemo na spletu in spletna stran je prva informacija do vašega podjetja. Če spletne strani še nimate, izgubljate stranke. Bodite le klik stran in izkoristite svetovni medij, ki ponuja najhitrejši pretok ponudbe in povpraševanja. Kaj lahko ponudite, izdelek ali storitev? Želite pustiti nepozaben prvi vtis? Ravno zato je učinkovita in kakovostna spletna predstavitev vašega podjetja, dejavnosti ali izdelka, zelo pomembna. To pa vodi v zelo pomembno odločitev, komu zaupati izdelavo vaše spletne strani.

6 korakov do uspešne spletne strani

koraki do spletne strani

  • Načrtovanje
  • Oblikovanje
  • Vnos vsebin
  • Testiranje
  • Objava
  • Vzdrževanje

Načrtovanje spletne straniSpoznamo vas, vaše podjetje in dejavnost, predlagamo idejno zasnovo vaše spletne strani in načrt dela, uskladimo vaš koncept in želje z našim. V procesu sodelujeta tudi programer in grafični oblikovalec.

Izdelava in oblikovanje spletne straniNa podlagi celostne grafične podobe (CGP) vašega podjetja ali samo vašega logotipa ter ob upoštevanju  vaših smernic in naših idej, oblikujemo vašo spletno stran in poskrbimo za njeno funkcionalnost.

vsebina spletne straniVsebino, ki jo želite imeti na strani, ustrezno preoblikujemo (besedila, slikovni material, kontaktne informacije,..) ter jo uskladimo z vašimi pripombami in pričakovanji. Ko je vsebina pripravljena jo vnesemo v spletno stran.

testiranje spletne straniSpletno stran večkrat testiramo, preverimo funkcionalnost in delovanje. Naredimo crossbrowser check in s tem zagotovimo, da se stran normalno prikazuje na vseh sodobnih brskalnikih.

objava spletne straniKo zaključimo s testiranjem delovanja, stran prestavimo na strežnik in jo objavimo. Predlagamo vam tudi ključne besede za vašo dejavnost in stran vpišemo v slovenske in svetovne iskalnike.

vzdrževanje spletne straniKo je spletna stran objavljena in uspešno predstavlja vaše podjetje na spletu, je samo še potrebno poskrbeti za njeno ažurnost in varnost. To lahko izvajate sami ali pa to za vas izvajamo mi. Ker vaše nove spletne strani Google ne bo takoj poindeksiral, vam za uspešen začetek priporočamo Google AdWords oglaševanje.


Oblikovanje spletnih straniZgolj izdelava spletne strani in njena postavitev na strežnik, danes žal ne zadostujeta več. Vaša internetna stran se mora pojavljati na 1. strani internetnega iskalnika, če želite doseči vašo želeno publiko. Zato naša paketna ponudba vključuje tudi Google oglaševanje, s pomočjo katerega bo vaša spletna stran, na 15  ali več ključnih besed, vidna na 1. strani Google iskalnika, še v istem dnevu.

Vkorakajte v 21. stoletje kot spletni zmagovalci. Povečajte povpraševanje in pospešite prodajo še danes.

Imate še kakšno vprašanje?

Vas zanima kaj več o izdelavi spletne strani?

Vprašajte nas

Bodite odločni, drzni in neposredni. Povejte nam, kaj želite in pokažemo vam, kaj zmoremo. Naj bo nova, moderna, optimizirana in funkcionalna spletna stran vaš odgovor na recesijo!