Drop us a line...

Send Message

Google Oglaševanje

Povečajte obisk vaše spletne strani z Google oglaševanjem.

Google oglaševanje je odlična rešitev za povečanje obiska vaše spletne strani. Potrošniki se vse bolj pogosto, z namenom informiranja, obračajo na svetovno najbolj priljubljen iskalnik Google. Na takšen način je možno v najkrajšem času priti do ponudnikov izdelkov ali storitev ter jih med seboj primerjati.

Zakaj Google oglaševanje?

Zaradi zasičenosti svetovnega spleta z različnimi spletnimi stranmi, poteka vsakodnevni boj na prvi strani iskalnikov, ki je za podjetje lahko ključnega pomena. Statistika pravi, da je kar 98% vseh ogledov/klikov opravljenih prav tam. Le slabih 30% pogleda še 2. in eventualno 3. stran, ostale strani pa ostanejo skrite. Na kateri strani Googla je vaša spletna stran?

oglaševanje na googlu

Vas zanima Google oglaševanje?

Želite več informacij? Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za sestanek.

Kontaktirajte nas

Pri uvrstitvi vaše spletne strani na prvo stran Google iskalnika vam lahko pomaga tudi SEO optimizacija. Za vse, ki pa želite iti korak dlje v boju za konkurenčnost, pa vam Google ponuja orodje imenovano Google AdWords. Google AdWords vam ponuja možnost oglaševati vašo spletno stran na 1. strani Googla na ključne besede, ki so relevantne za vašo ponudbo.

infografika google adwords oglaševanje
Vir: The learning pad

Kaj je Google oglaševanje ali Google AdWords?

Google oglaševanje najlažje opredelimo, kot ciljno usmerjeno trženje vaše spletne strani, trgovine ali portala s pomočjo ključnih besed. Z njim se lahko posvetite ciljni skupini kupcev, saj vložite resurse za oglaševanje v izključno za vas bistven segment ljudi in se izognete nepotrebnem trošenju vaših oglaševalskih sredstev.

google oglasevanje adwords
Naročite Google oglaševanje še danes!

Adwords dodatki

Oglasom lahko dodate tudi telefon, vaš naslov …

Google adwords vsebuje tudi poročila, ki omogočajo spremljanje napredka in ustreznost izbranih ključnih besed. Prav tako lahko uporabljate Google napredne analize oz. Google Analytics za še bolj podrobno analizo vaše spletne strani in njenega prometa.