Drop us a line...

Send Message

Izdelava logotipov

Logotip mora vsebovati jasno in nedvoumno sporočilo.

Profesionalna izdelava logotipa je MUST HAVE za vsa novo-nastala podjetja. Izdelava logotipa je del grafičnega oblikovanja in Logotip pomeni znak, besedo ali kombinacijo obojega, ki v grafični obliki predstavlja neko blagovno znamko, izdelek, storitev ali podjetje. Njegov osnovni namen je ustvarjanje vizualne prepoznavnosti pri potrošnikih na določenem trgu, zato mora biti logotip oblikovan premišljeno in z namenom dolgoročne identifikacije. Vsebovati mora jasno in nedvoumno sporočilo.

izdelava logotipov

Zakaj je logotip podjetja pomemben?

Izdelava logotipov je tako kreativni kot miselni proces. Kakšen učinek želimo doseči pri potrošniku? Predvsem to, da si nas zapomni! Vloga grafičnega oblikovalca je pri tem bistvenega pomena. Njegovo znanje, izkušnje in pridih izvirnosti vplivajo na samo oblikovanje logotipov po vaših željah in za vas predstavljajo dodano vrednost pri izdelavi le tega. Vedno se lahko odločite za poljuben Logo Design, toda včasih je bolje prepusti celotno izdelavo in ideje oblikovalcu.

Prepoznati logotip kaj hitro pomeni poznati blagovno znamko in podjetje. Potem pa sledi uporabljati izdelek ali koristiti storitev.

Potrebujete logotip za vaše podjetje?

Oblikovali vam bomo logotip, si se bo vašim strankam vtisnil v spomin.

KONTAKTIRAJTE NAS

oblikovanje logotipov

Kreativno oblikovanje logotipov

Izdelava logotipa obsega določanje oblike (v sodelovanj z vami), barv, velikosti in ostalih elementov, ki jih želite vključiti.

Pri tem moramo upoštevati vidnost oz. razločnost logotipa pri tiskanih medijih (dopis, pismo, vizitka) pri elektronskih medijih (spletna stran, elektronska pošta, aplikacija) in seveda pri izbiri žiga.

Kakšno obliko logotipa izbrati?

Oblika vašega logotipa naj bi se ujemala z vašo celostno grafično podobo podjetja, ni pa nujno. Lahko tvegate in ustvarite nepozabno kompozicijo. Zato pa, rišite, opišite, slikajte, … karkoli vam je všeč in ste prepričani, da se lahko prav s tem najbolje predstavite širšemu krogu potencialnih potrošnikov. Nato se oglasite pri nas. Prisluhnili bomo vašim željam, predlagali osnutke in izdelali logotip vaše prepoznavnosti. Držali se bomo okvirjev, ki ste nam jih postavili, predvsem pa bomo pri oblikovanju uporabljali izključno barve, ki so pomembne za vašo razpoznavnost.