Drop us a line...

Send Message

Spletne trgovine

Imate spletno trgovino, ki ne prodaja tako kot ste pričakovali?

Optimizacija spletne trgovine in prodaje za vse spletne trgovce oziroma lastnike spletnih trgovin. Imate spletno trgovino, ki ne prodaja tako kot ste pričakovali? Želite povečati prodajo preko spleta? Potem je optimizacija spletne trgovine in prodaje idealna rešitev za vas. Za izboljšanje spletne prodaje je najprej potrebna optimizacija spletnega oglaševanja. V kolikor spletno trgovino ne promovirate preko spleta, izgubljate tudi do 90% potencialnih kupcev.

Izdelava spletne trgovineOptimizacija spletne trgovine in prodaje

Optimizacija spletne trgovine in prodaje ni nič drugega kot postavitev spletne strategije oz. koncepta oglaševanja za vašo spletno trgovino, s katerim boste za svoja oglaševalska sredstva iztržili maximalen rezultat. Modeli spletnega oglaševanja kot so to Google AdWords, Facebook Marketing, E-mail marketing, SEO,.. so obvezni spremljevalci vsakega spletnega trgovca. Toda kaj storiti, če rezultati niso vidni, kljub oglaševanju na teh kanalih? Ste že pomislili, da se spletnega oglaševanja niste lotili pravilno? Dovolite da vam pomagamo. Poskrbimo bomo za optimizacijo spletnega oglaševanja in izboljšanje spletne prodaje. Vas zanima kako? To bo pa žal ostala naša majhna skrivnost. Vsekakor vam pa jo zaupamo v kolikor se boste odločili za nas.

Želite optimizirati ali prenoviti svojo spletno trgovino?

Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za kratek sestanek.

Zahtevajte sestanek

Obstaja kar nekaj dejavnikov zaradi katerih obiskovalci ne opravijo nakupa na vaši spletni trgovini:

 • ne oglašujete vaši ciljni publiki,
 • ne uporabljate pravih medijev za oglaševanje,
 • vaša spletna trgovina ne deluje pravilno,
 • nakupni proces je preveč kompleksen,
 • spletna trgovina ni pregledna,
 • premalo informacij o izdelkih,
 • ljudje vam ne zaupajo,
 • spletna trgovina ne omogoča nakupa brez registracije,..

Tukaj je samo naštetiih samo nekaj dejavnikov. Celoten seznam je mnogo daljši.

Z optimizacijo spletne trgovine in prodaje boste pridobili:

 • več prodaje na spletu,
 • več obiska na strani,
 • optimalno porabo oglaševalskih sredstev,
 • boljši ROI.

optimizacija spletne trgovine

 • Vaša spletna trgovina ne prodaja?
 • Vaše oglaševanje ni učinkovito?

Spletna trgovina sama po sebi ne more ustvarjati dobička v kolikor jo ne oglašujete. V kolikor ste zapravili celo premoženje za izdelavo spletne trgovine, nimate pa nič sredstev za oglaševanje, ste naredili veliko napako.

spletna prodajaVsaka spletna stran ali spletna trgovina potrebuje oglaševanje. Sestaviti je potrebno oglaševalski model oz. koncept po katerem boste svojo spletno trgovino oglaševali. To je zelo zahteven postopek in zahteva kar nekaj časa in potrpljenja. Zavedati se morate, da se vam morajo stroški oglaševanja povrniti, obenem pa si verjetno želite ustvariti tudi dobiček.

Tukaj nastopimo mi. Ustvarimo oglaševalsko strategijo za vašo spletno trgovino in jo vodimo. Vi samo spremljate RAST prodaje.

Oglašujete vašo spletno trgovino, toda še vedno ni učinka? Prvo vprašanje je, koliko denarja namenite oglaševanju na mesečni ravni? Je to 200 €, 400 € ali 600 €? Oglaševalske kampanje urejate in vodite sami?

e-commerce marketingOglaševanje ureja vaš znanec, prijatelj ali sorodnik? V kolikor ste na katerokoli vprašanje odgovorili DA, je to verjetno eden izmed glavnih vzrokov, zakaj je vaša spletna prodaja slaba.

Spletno oglaševanje zahteva posebno strategijo in ogromno časa za optimiziranje, kreiranje akcij, vodenje kampanj ipd. Za uspešno spletno oglaševanje in realiziranje oglaševalske strategije je ena oseba žal premalo. Potrebujete celotno ekipo strokovnjakov. Tukaj nastopimo mi. Svetujemo, vodimo in optimiziramo vašo spletno prodajo!

V kolikor želite izboljšati vašo spletno trgovino in prodajo ter optimizirati stroške spletnega oglaševanja, v kolikor želite večjo prepoznavnost in maksimalni izkupiček s spletno prodajo, nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sestanek, v katerem vam bomo predstavili našo vizijo in izdelali plan prodaje. Optimizacija spletne prodaje je uspeh, ki vam ga dejansko lahko dokažemo, potrebujemo le malce vaše pozornosti in zaupanja.