Drop us a line...

Send Message

Grafično oblikovanje

Če želite pustiti dober vtis, mora grafična podoba vašega podjetja izgledati profesionalno.

Grafično oblikovanje je v zadnjih letih postalo ključnega pomena za vsa podjetja. Zakaj je temu tako? Zato, ker se z vizualno podobo vašega podjetja, predstavite svojemu končnemu kupcu ali poslovnemu partnerju. Če želite pustiti dober vtis, mora grafična podoba vašega podjetja izgledati profesionalno. Kako do takih rezultatov vam predstavljamo v nadaljevanju.

grafično oblikovanje

Kako pomembna je grafična podoba podjetja?

Vizualna podoba, ki jo predstavite kupcu ob prvem stiku, je lahko odločilnega pomena pri povečanju obiska vaše trgovine in spletnega mesta, lahko pa tudi na ostalih področjih poslovanja.

Rek pravi, da obleka naredi človeka. Mi pa pravimo, da grafična podoba naredi podjetje.

Razmišljate o novi grafični podobi vašega podjetja?

Kontaktirajte nas in zmenili se bomo za sestanek.

Kontaktirajte nas

Kreativno grafično oblikovanje

Kreativno grafično oblikovanje bo s pravim izborom sloga naredilo vaše brošure, vizitke, logotipe, letake, spletne strani, oglase, idr. tako oblikovane, da bodo odražali sliko, ki jo želite predstaviti svojim strankam. Strokovno grafično oblikovanje vaše podobe predstavlja prvi korak h kupčevi zaznavi in kasnejši prepoznavi vašega podjetja in produktov, ki jih nudite.

Z upoštevanjem vaših smernic in želja vam nudimo:

IZDELAVO LOGOTIPA

Oblikovanje logotipa, s katerim boste utrjevali svojo podobo v zavesti kupcev. Najbolj pomemben element vaše prepoznavnosti.

OBLIKOVANJE VIZITK

Oblikovanje vizitk, ki služijo kot majhna ampak zelo pomembna oblika predstavitve za vaše poslovne partnerje oz. kupce.

OBLIKOVANJE OGLASOV

Oblikovanje oglasov (magazini, revije, časopisi,..) v obliki za tisk, oblikovanje bannerjev (oglasnih pasic) za spletno oglaševanje in kreativ za zunanje oglaševanje (jumbo plakati).

OBLIKOVANJE SPLETNE STRANI

Oblikovanje spletne strani, ki vključuje njeno postavitev, funkcionalnost, prilagoditev mobilnikom in tablicam in optimizacijo.

OBLIKOVANJE LETAKOV

Oblikovanje letakov, brošur in ostalih tiskovin, ki so potrebne za promocijo vašega podjetja, izdelka ali storitve, ki jo nudite.

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA (CGP)

Oblikovanje celostne grafične podobe, ki zajema izbiro barv, oblik in strukture skozi vse naštete elemente predstavitve.

Nekaj referenc:

Grafično oblikovanje je način, pri katerem s pomočjo umetniške in strokovne discipline, preko vizualne komunikacije, predstavimo svoje podjetje, izdelek ali blagovno zanamko. Skupaj z našim oblikovalcem določite smernice in cilje, ki jih želite doseči. Naš grafični oblikovalec bo ustvaril grafični dizajn, ki ste si ga zamislili. Grafično oblikovanje je združevanje simbolov, besed in slik, s katerimi ustvarimo vizualno predstavitev vaše vizije celostne grafične podobe vašega podjetja.